top of page
Er was eens; hoe het allemaal begon.. 

 

Welkom allemaal!

Ik wil mezelf graag voorstellen. Mijn naam is Anita Lochten-Mathijssen, geboren op 4 februari 1966, getrouwd en moeder van 3 zonen, schoonmoeder van 3 schoondochters en inmiddels oma van 4 mooie kleinkinderen. 

In 1996 ben ik begonnen als gastouder. Ik vond het altijd al erg leuk om met kinderen bezig te zijn en dit was voor mij de ideale oplossing. Ik deed iets wat ik graag deed en was tevens thuis voor onze eigen kinderen. 

 

Het beviel me goed en de kinderen die ik tot dan toe heb opgevangen, hadden het altijd prima naar hun zin. Ook de ouders zijn tevreden geweest, het gaat allemaal goed en de basis is gelegd. 

Na 10 jaar als gastouder wilde ik de uitdaging aan gaan om voor mezelf te beginnen. Echt een eigen zaak! 

 

Anita's Kinderdagverblijf is een bijgebouw met eigen ingang achter het woonhuis. Het kinderdagverblijf heeft een ruime buitenspeelplaats, twee aparte slaapkamers, toiletruimte, keukentje en natuurlijk de gezellige speelruimte voor de kindjes.

Mijn hobby is dus een beetje uit de hand gelopen, maar dan wel in positieve zin. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken en zowel de kinderen als de ouders het gevoel geven dat ze “thuis”zijn. 

Doordat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt kunnen de kinderen zich op hun eigen manier ontplooien en ontwikkelen. De liefde, eerlijkheid en hartelijkheid die ik van de kinderen terug krijg geeft me energie en maakt mijn werk zo leuk. Het voelt hierdoor niet als werken. 

 

Ik, samen met mijn team, hecht waarde aan goede contacten met de ouders om zo te komen tot een optimale samenwerking. Open en eerlijk naar elkaar toe vinden wij erg belangrijk.

Zelfs na zoveel jaren blijft het bijzonder om elk kind te zien opgroeien en daar een bijdrage aan te mogen leveren!

Groetjes, Anita

IMG-20221225-WA0010[1482].jpg
20230505_153203[1].jpg
bottom of page