top of page

GGD & jaarlijks rapport

20221201_094040[1481].jpg
Schermafbeelding 2019-07-09 om 14.48_edi
kerst foto.jpg

De rijksoverheid stelt aan kindercentra, gastouderbureaus en peuterspeelzalen kwaliteitseisen op o.a. het gebied van pedagogische kwaliteit, veiligheid, gezondheid, groepsgrootte en accommodatie. De GGD voert in opdracht van de gemeente jaarlijks inspecties uit om te controleren of een locatie voldoet aan deze wet -en regelgeving. De inspecties zorgen voor borging en transparantie in onze branche en daar zijn we blij mee!

 

 

Het is van groot belang dat kinderen in een veilige, vertrouwde en plezierige omgeving worden opgevangen. Het individuele belang van kinderen moet bij goede opvang altijd centraal staan. Anita's Kinderopvang is een professionele organisatie en voldoet conform de Wet Opvang aan alle wettelijke kwaliteitseisen en regelgeving.

 

Hieronder vind je het actuele rapport. Daarnaast wordt dit rapport elk jaar per mail naar ouders en verzorgers gemaild zodra de GGD onze locatie bezocht heeft. Heb je verdere vragen, bel gerust naar het mobiele of vaste nummer. We staan je graag te woord!

Professionele organisatie

Inspectierapport 2022

bottom of page